Πέστο από μαρούλι!
Υλικά
2 φλ.τσ. μαρούλι κομμένο
1/2 φλ.τσ. φυστίκια κάσιους (ή κουκουνάρι)
1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
Παρμεζάνα 1-2 κ.σ. (light)
2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο
Πώς γίνεται
Σε ένα μίξερ, ρίξε 2 φλιτζάνια κομμένο μαρούλι, ½ φλιτζάνι κάσιους, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί παρμεζάνα, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο και 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο μέχρι η επιθυμητή σύσταση να επιτευχθεί.
Προσθέτεις αλάτι και πιπέρι στο τέλος και είναι έτοιμο!
πηγη fitgirls.gr