Σουβλάκια με φιλέτο γλώσσας με κάρυ !
Υλικά
1 πακέτο (500 γραμμ περίπου) φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα
150γραμμ κρέμα καρύδας ή γάλα καρύδας
Αλάτι
1 κουταλιά σούπας σκόνη κάρυ (όχι καυτερό , προτιμήστε το απαλό)
Βρασμένο ρύζι μπασμάτι και ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιαντρος ή μαϊντανός για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα και κόβουμε κατά μήκος στα δυο .
Βουτάμε μέσα σε μπωλ που έχουμε ανακατέψει το αλάτι, το κάρυ και την κρέμα καρύδας .
Τυλίγουμε σε ρολάκια και περνάμε ανα τρία σε σουβλάκια .
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο , σε πυρίμαχο ταψί ,αφού έχουμε περιχύσει με το περίσσευμα του μείγματος καρύδας/κάρυ .
Σερβίρουμε πάνω από το ρύζι και περιχύνουμε με το ζουμί από το ταψί.
Γαρνίρουμε με το φρέσκο κόλιαντρο
Πηγή : Μάνος Δημητρούλης, dietstories