Συκώτι, πώς το μαρινάρουμε για να γίνει μαλακό;
Θα το βάλουμε σε γάλα, 30′ πριν το μαγειρέψουμε! Προτιμάμε σε σχαροτήγανο
φωτο: tripadvisor
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- διανομέα σαπουνιού χαλκού στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)