Το tapas του Προεδρικού Αεροσκάφους Αμερικής!
Λωρίδες μπέικον
3 φλιτζάνια αποξηραμένα βερίκοκα (μουλιασμένα σε νερό)
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
1/4 φλιτζάνι δαμάσκηνου ή ζελέ μήλου
2 κουταλιές της σούπας σόγια σως
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°.
Κόψτε κάθε λωρίδα μπέικον σε τρεις στενές λωρίδες. Διπλώστε κάθε βερίκοκο γύρω από ένα αμύγδαλο. τυλίξτε με ένα κομμάτι μπέικον. Ασφαλίστε με οδοντογλυφίδες.
Ψήστε σε τηγάνι μέχρι το μπέικον να είναι τραγανό, 20-25 λεπτά, γυρνώντας τα
Τοποθετήστε τα συστατικά σάλτσας σε μια μικρή κατσαρόλα. μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε μέχρι να θερμανθεί.
Στεγνώστε τα τάπας σε χαρτοπετσέτες.
Σερβίρετε με σάλτσα.