από την καλή μας φίλη Πολύμνια
Ταπιόκα (συνταγή Πολωνιας)
Υλικά
60γρ ταπιόκα σε πέρλες
400μλ γάλα καρύδας
100γρ ζάχαρη
400μλ γάλα πλήρες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα Σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβρασουν μέχρι οι πέρλες να γίνουν διάφανες και να αρχίσει το μείγμα να δένει. Γεμίζουμε τα μπωλ αμέσως και αφήνουμε να κρυώσουν. Μετά τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσουν. Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας.
Καλή επιτυχία