Μυστικό για ψαρόσουπα!
Θα βάλετε λίγο λάδι να ζεσταθεί και θα ρίξετε 1-2 σκελίδες σκόρδο να αφήσουν λίγο την μυρωδιά τους. Προσέξτε να μην καούν, θέλετε ένα απλό σωτάρισμα.
Κλείνετε το μάτι της κουζίνας, βγάζετε το σκόρδο από μέσα και αυτό το λαδάκι που μένει το ρίχνετε λίγο πριν σερβίρετε την σούπα ή λίγο πριν τελειώσετε το μαγείρεμα.
Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για ψαρόσουπα με ντομάτα και όταν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα ψάρια που είναι άνοστα.