από την καλή μας φίλη Ελευθερία Παππά
Τυροπιτάκια κουρού, αφράτα ένεκα γιαουρτιού και τραγανά ένεκα σιμιγδαλιού, της Μελαχροινής Δρίλλη
Υλικα:
250γρ γιαουρτι,
250 γρ λιωμενο βουτυρο,
400γρ αλευρι για ολες τις χρησεις,
200γρ σιμιγδαλι ψιλο,
1 φακ μπαικιν (20 γρ ή 1,5 κσ)
1 αυγο,
1 κ.γλυκου αλατι.
Τα ανακατευουμε ολα μαζι η ζυμη δεν κολλαει.
Για τη γεμιση:
250 φετα,
150γρ γιαουρτι και
λιγη ριγανη
Τα ανακατευουμε καλα σε ενα ενα μπολ και γεμιζουμε τα τυροπιτακια μας!επανω τα περασα με αυγο και σουσαμι και τα εψησα στους 160β με αερα για 20 λεπτα.
θα τα δειτε να παρουν ενα ομορφο χρωμα γιατι ειπαμε καθε φουρνος ψηνει και διαφορετικα!