Βάφλες!
Αν δεν έχετε βαφλιέρα, θα τις κάνετε στο σχαροτήγανο!
Υλικά για 10 βάφλες (περίπου)
2 αυγά
300 γρ. αλεύρι
1/2 φακελάκι baking powder (10 γρ = 2 κ.γλ.)
80 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κάψουλα σκόνη βανίλιας
1 κ.σ. ζάχαρη
2 φλ. γάλα, χλιαρό
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder, το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη βανίλιας, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε και σταδιακά ρίχνουμε το χλιαρό γάλα, μέχρι το μείγμα μας να γίνει παχύρευστο.